Reprezint Bucovina in Recensamantul Bloggerilor

sâmbătă, mai 30, 2009

Cenaclul Flacara reunit. Luni 1 iunie



Pentru că din când în când e necesar să reînvii lucruri din trecut, de demult apuse, pentru că din când în când ţi-e dor de ce-ai fost şi de ce-ai trăit cândva, pentru că mai mult decât orice alt lucru a fost un fenomen social de masă, Cenaclul Flacăra se reîntregeşte pentru prima oară în acest an.

Aşadar, dragi bucureşteni şi nu numai, dacă piese precum Totuşi iubirea, Rugă pentru părinţi, Nebun de alb, La o cană cu vin ş.a.m.d. mai reuşesc să vă aducă zâmbetul pe buze sau lacrimi în ochi sau pur şi simplu vă e doar dor de ele şi de ei, sunteţi aşteptaţi luni, 1 iunie, de la ora 19:30, în Parcul Plumbuita din Capitală (Colentina, Str. Dna. Ghica, sector 2). Daca nu stiti cum sa ajungeti, luati 66 de la Universitate inspre Obor, Colentina.

Şi-au anunţat participarea următorii artişti: Victor Socaciu, Mircea Vintilă, George Nicolescu, Cristian Buică, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Mădălina Amon, Vanghele Gogu, Raul Cârstea, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu, Andrei Păunescu şi trupa “Totuşi” (Mihai Napu, Ionel Tănase). Sunteţi aşteptaţi cu toţii!

Eu voi merge, imediat dupa cele 2 examene pe care le am luni. Tu?




CENACLUL FLACARA CU -ADRIAN PAUNESCU si STEFAN HRUSCA - RUGA PENTRU PARINTI




VICTOR SOCACIU - Iubire fara acte

Un comentariu:

Cine are o parere, mana sus.

Ce parere ai despre acest blog?